Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Apple-revolusjon 7. sept

Apple har sendt ut invitasjon til en musikkrevolusjonerende lansering den 7. september. Er sagnomsuste iPhone endelig på vei?

Motorola E790
På mandag begynte Apple å sende ut invitasjoner til et stort arrangement den 7. september. Da skal Apple slå på stortromma i San Franciscos Moscone Center og inviterer til det flere tror kan være lanseringen av den sagnomsuste iTunes-mobilen.

Ny revolusjon

Apple skriver i invitasjonen at «1 000 sanger i lomma endret alt. Nå er vi i gang igjen». Slagordet «1 000 sanger i lomma» ble først brukt av Apple da de lanserte den aller første iPod-spilleren i 2001.

At Apple nå hevder dette er en ny revolusjon får mange til å tro at det da gjelder den mye omtalte musikkmobilen iPhone. Dette er et annet kallenavn på Motorola-mobilen som er utstyrt med en mobil versjon av iTunes.

7. september passer også godt i det Motorola har uttalt om at denne mobilen vil vises frem før slutten av september. Det har også tidligere gått rykter om datoen 7. september. Da forbundet med en lansering i New York.

Kilde:
AppleInsider

Stikkord: Mobil, mp3