Hopp til navigasjon Hopp til innhold

40 millioner til Funcom

Det norske spillselskapet Funcom får 40 millioner kroner mer å rutte med fra Nordic Venture Partners (NVP).

Foto: Per Ervland
Funcom har hendene fulle for tiden, både med å både gjøre ferdig eventyrspillet Drømmefall og det nye online-spillet Conan: Hyborian Adventures, samt å videreutvikle Anarchy Online. Dessuten har selskapet også Xbox 360-titler på gang.

Nå blir det også mer penger for å utvikle disse spillene, i det NVP spytter 40 millioner NOK i kassen.

– Markedspotensialet til MMOG’s (Massively Multiplayer Online Games) er betydelig, og Funcom er et av de selskapene i verden innen dette segmentet. Vi har de to siste årene styrket produktporteføljen betydelig, og vi ser denne investeringen fra NVP som en tillitsærklæring til et av de mest spennende kreative miljøene i Norden, sier Torleif Ahlsand, Styreleder i Funcom og Partner i Northzone Ventures, i en pressemelding.

Stikkord: nettspill