Foto: Per Ervland

Annonse


40 millioner til Funcom

Foto: Per ErvlandFuncom har hendene fulle for tiden, både med å både gjøre ferdig eventyrspillet Drømmefall og det nye online-spillet Conan: Hyborian Adventures, samt å videreutvikle Anarchy Online. Dessuten har selskapet også Xbox 360-titler på gang.

Nå blir det også mer penger for å utvikle disse spillene, i det NVP spytter 40 millioner NOK i kassen.

– Markedspotensialet til MMOG’s (Massively Multiplayer Online Games) er betydelig, og Funcom er et av de selskapene i verden innen dette segmentet. Vi har de to siste årene styrket produktporteføljen betydelig, og vi ser denne investeringen fra NVP som en tillitsærklæring til et av de mest spennende kreative miljøene i Norden, sier Torleif Ahlsand, Styreleder i Funcom og Partner i Northzone Ventures, i en pressemelding.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse