Samsung 19-tommers laptop

Annonse


19 tommers laptop

Samsung 19-tommers laptopHer gang vi møter representanter for PC-bransjen får vi samme beskjed: Det er stort som gjelder. Bærbare maskiner som nesten går ned i jakkelomma er ut, mens jumbo-maskiner med spesifikasjoner som en stasjonær PC og skjerm som yter Hollywoods storfilmer rettferdighet er den nye trenden.

Stort er trendy

Årsaken er i følge PC-leverandørene at stadig flere lar bærbare maskiner erstatte stasjonære. De skal ikke bære den noe særlig rundt utansett. Samtidig er prisen på en fullblods PC i bærbar størrelse nå ikke så mye høyere enn en tilsvarende stasjonær med skjerm.

Dette tar nå koreanske Samsung konsekvensen av. De lanserer nå en 19-tommers utgave av sin M70 i hjemlandet Sør-Korea. Om den går som varmt hvetebrød der, kan vi kanskje vente den på våre breddegrader i løpet av våren neste år.

Neste år kommer også Dell med en 19-tommers bærbar, og LG har bebudet både 19, 20 og 21-tommersmaskiner. I mellomtiden er det bare å bestille time hos kiropraktoren….

Kilder:
Engadget.com
Laptoplogic.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse