Barn og PC

Annonse


Nettvett-turné i Norge

Barn og PCTurneen avholdes i september og oktober, og 44 skoler fra Kirkenes til Fredrikstad får nettvettbesøk.

– Vi er opptatt av at skolen skal ha det utstyret som er nødvendig og vi er opptatt av hvordan ungdommen bruker disse hjelpemidlene, sier konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor.

Redd Barna er svært positive til Telenors jubileumsgave.

– Vi ønsker at ungdom skal være trygge når de bruker internett og mobiltelefon. Derfor er vi svært positive til at Telenor, som den største aktøren i bransjen, tar et slikt initiativ, sier generalsekretær i Redd Barna, Gro Brækken.

Annonse


Idol-bandet BWY (Black, White and Yellow) som består av David Bakke, Trung Toang Tong og Thomas Frantzen, deltar også på turneen. Bandet som er dannet i kjølvannet av Idol-konkurransene, vil blant annet framføre låta «Bruk Hue», spesielt skrevet for anledningen.

Gjennom jubileumsgaven til skolen ønsker Telenor å bidra til å forbedre elevenes digitale ferdigheter, og til at de lærer mer bevisst bruk av informasjons- og kommunikasjonsteknologi, både på skolen og i fritiden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse