Dreamfall - Longest Journ

Annonse


«Drømmefall» utsatt

Dreamfall - Longest Journ

– Vi er nødt til å fokusere på kvalitet. I og med at vi er et lite selskap, så vi utgi fantastiske titler. Hvis vi lanserer et dårlig spill vil det reflektere på Conan og alle andre spill vi lager i fremtiden, sier Funcoms Product Director JørgenTharaldsen.

Strategisk

I tillegg er det et poeng for det norske spillselskapet å slippe den beinharde konkurransen i julerushet.

– Vi ønsker ikke å måtte slåss om hylleplassen under julesalget med titler som FIFA, Burnout eller King Kong. Vi har ikke de samme ressursene, og tror det er større sjanse for at Drømmefall får den oppmerksomheten spillet fortjener i mars, sier Tharaldsen til ITavisen.

Annonse


Dreamfall (Den Lengste Reisen 2)

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

PC og Xbox

Ny lanseringsdato for Drømmefall blir mars 2006.

Spillet kommer for PC og Xbox. Men ikke for Xbox 360, den nye Microsoft konsollen som lanseres før jul.

– Det er helt klart en utfordring, fordi 360 får mye oppmerksomhet både i pressen og i butikkhyllene. Likevel håper vi at siden dette spillet er så unikt, vil mange av de som kjøper 360 også benytte seg av bakoverkompabiliteten og kjøpe Drømmefall sier Tharaldsen.

Funcom har annonsert at de jobber med spill for Xbox 360, men har ikke røpet hvilke titler det dreier seg om.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse