Intel VIIV

Annonse


Nå kommer VIIV-PCen

Intel VIIV

Oppdatert: For mer inngående informasjon om VIIV, sørg for at du får med deg vårt intervju med Intel i ITavisens Podcast 004, som vi legger ut i morgen ettermiddag.

På Intels utviklerkonferanse denne uke løftet selskapet sløret av sin nye Intel Inside VIIV -logo, et nytt merkenavn som skal prege PCer spesielt beregnet på digital underholdning i hjemmet.

De første VIIV-merkete hjemme-PCene skal lanseres i løpet av første kvartal 2006.

Annonse


Dette blir maskiner spesielt beregnet på TV, hjemmekino og underholdningsbruk, utstyrt med dual core-prosessorer som skal sørge for at forskjellige medieformater kan kodes og dekodes kjappest mulig.

Starter på et blunk

VIIV-PCene vil også være utstyrt med Intel Quick Resume Technology, som – etter at PCen først har blitt bootet opp – gjør at du kan bruke fjernkontrollen til å slå maskinen på og av nesten uten tidsforsinkelse.

– Mer mangfold og innovasjon

– Mens vi fortsetter å gjøre digital underholdning lettere og mer tilgjengelig på forskjellige enheter rundt omkring i hjemmet, gis mange selskaper en enorm mulighet til å tilby et større mangfold av innovative produkter, programvare og innhold enn noensinne. Intel VIIV-teknologien eksemplifiserer dette, sier Don MacDonald, Digital Home Group-sjef i Intel.

P.S. VIIV uttales slik at det rimer på engelske five

Kilder:
Intel
BetaNews
AnandTech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse