MSN Messenger 7.5 lyd

Annonse


MSN Messenger 7.5 klar

MSN Messenger 7.5 lydVersjon 7.5 av MSN Messenger er nå lansert, med nytt påloggingsvindu, nye muligheter med dynamiske bakgrunner, og forbedret lyd/videofunksjonalitet.

Instant Voicemail

Men den største nyheten er likevel å kunne sende kjappe lydklipp ved å rett og slett bare trykke F2-knappen og lese inn en melding via mikrofonen din. Mottakeren får da opp et lydfil-ikon i chattevinduet, som han/hun kan spille av eller lagre.

– Dagens oppgradering tilbyr muligheten til å sende lydfiler med for eksempel personlige hilsener. Tjenesten kan sees som en Voicemail der mottakeren får et opptak av hilsenen eller beskjeden din. Oppgraderingen bekrefter MSNs fokus på lyd og bilde på Messenger, sier Portal Manager Helge Birkelund, i en pressemelding MSN.no.

Tettere integrasjon av tjenester

Ikonrekken på venstresiden av applikasjonen, med alt fra søkefunksjoner til nettbutikker og datingtjenester, har forøvrig blitt milelang gjennom de siste versjonene, og kommer med sin egen rulleknapp. Et nytt tilskudd er en direkte snarvei til MSN Music.

Annonse


Du finner siste versjon av MSN Messenger HER.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse