P910 (åpen)

Annonse


Er dette Sony Ericssons P950?

P910 (åpen)Nå er det over ett år siden Sony Ericsson slapp sin siste modell i P-serien (P910). Derfor begynner frustrasjonen å bre seg blant Sony Ericsson-fantastene som savner en toppmodell som kan måle seg med de siste Windows Mobile-modellene og Nokias 9300 og 9500.

Avsløring fra Orange

Ryktene har derfor gått om at det vil komme en P1000-modell. Nå ser det imidlertid ut til at vi først og fremst får se P950. En presentasjon fra mobilselskapet Orange viser nemlig en slide der Hermione blir annonsert.

Hvorvidt bildet er reelt er ikke kjent, men det er vanlig at bilder på telefoner dukker opp i mobiloperatørenes presentasjoner en tid før lansering. Sveitsiske MobileMag var det første som fikk tak i dette bildet og andre har retusjert bildet for å fjerne uønsket tekst slik at det er lettere å se hvordan telefonen skal bli seende ut.

Lite kjente detaljer

Dette er arvtakeren til P910 og skal være en mobiltelefon med trykkfølsom skjerm på 262 000 farger. Den har 3G-støtte og et kamera på to megapiksler. I tillegg skal den fungere som MP3-spiller.

Annonse


Det er ventet at den vil benytte operativsystemet Symbian UIQ 3.0. Lanseringsdato og pris er ikke kjent.

Oppdatering: Sony Ericssons advokater har sendt en hissig email for å få oss til å fjerne bildene, noe vi har etterfulgt. Du kan følge linken under for å se bildene (hvis de ikke blir fjernet der også). Det er nærliggende å spekulere i om bildene stemmer og at P950 er rett rundt hjørnet siden vi fikk denne eposten.

Kilde:
Mobile-Review.com forums

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse