Mobile Fidelity

Annonse


Tom-CD til 20 kroner

Mobile FidelityDet er selskapet Mobile Fiodelity som tilbyr super-platene som de påstår skal vare 300 år. Til sammenligning forventes en standard CD-R å vare 20 år.

Kjent for superlyd

Mobile Fidelity var i sin tid mest kjent for å lage LP-super¬utgaver av 70-tallssuksesser som Pink Floyds «Dark Side Of the Moon» og Eagles «Hotel California». Med CD-alderen skrumpet salget av vinylplatene inn, og Mobile Fidelity satset i stedet på musikk-CD med gullbelegg som etter sigende skulle låte bedre enn standardutgavene.

Underlig nok påstår de ikke at musikk kopiert til gull-CD-R låter bedre enn musikk på standard tom-CD til ei krone stykket. For øvrig er selskapet utsolgt for gull-CD, så det må vel være noen som har brukt lommepengene på dem.

Venlige CD-R-plater ligger nå på om lag tre kroner stykket om du kjøper dem på spindel uten omslag. Gullplatene selges i fempakninger til litt under hundrelappen – altså en stykkpris på rundt 20 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse