Canon IXUS-serie

Annonse


Nytt, kompakt og sexy

Canon IXUS-serieUnder en stor presselansering på Refsnes Gods i dag viste Canon frem en stor serie med nye produkter, som digitale speilreflekskameraer, printere og videokameraer. I tillegg var det også en hel del nye kompaktkameraer.

Populært med IXUS

Canon viste blant annet frem tre nye kameraer i den populære IXUS-serien. IXUS 750 er toppmodellen av de som ble vist frem. Dette kameraet har 7,1 megapiksler og tre ganger optisk zoom. Prisen ligger på 4 699 kroner og vil ha Canons DIGIC II- og iSAPS-teknologi.

Mellommodellen IXUS 55 koster 3 799 kroner og for den prisen får man fem megapiksler og tre ganger optisk zoom. I likhet med alle kameraene Canon lanserte i dag har det også DIGIC II- og iSAPS-teknologien.

For den motebevisste

Kanskje mest spennende er imidlertid motekameraet IXUS i zoom. Dette kameraet kommer i fire forskjellige farger og har fem megapiksler oppløsning. I tillegg har den 2,4 ganger optisk zoom. Prisen vil ligge på 3 599.

Annonse


Et kamera som er spesialdesignet for den motebeviste delen av befolkningen. Fargene gjør at både den mannlige og kvinnelige delen bør kunne finne sin favoritt.

Hele IXUS i zoom-serien

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Nye PowerShots

Men det er da ikke bare IXUS-familien som har fått nye tilskudd. PowerShot-serien har fått et nytt medlem blant S-kameraene. S80 er et meget spennende kamera med åtte megapiksler og 28 mm vidvinkel. Prisen ligger på 5 599 kroner.

A-kameraene har fått tre nye kameraer. Disse er A620 (7,1 megapiksler), A610 (5,0 megapiksler) og A410 (3,2 megapiksler), som koster henholdsvis 3 699 kroner, 3 099 kroner og 1 499 kroner.

Les også:

DinSide.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse