iPod Shuffle

Annonse


4GB iPod Shuffle neste måned

iPod ShuffleRyktene har gått lenge om at Apple skal slippe en iPod Shuffle med hele fire gigabyge lagringskapasitet. Prissammenligningsgiganten Shopping.com har nå lagt ut produktoversikt på både en to og en fire gigabyte iPod Shuffle.

Mange nye modeller

Ingen av produktoversiktene forteller noe om prisen på de nye spillerne eller om når de skal lanseres. Det er imidlertid ventet at Apple vil slippe en rekke nye iPod-modeller i forbindelse med Apple Expo i Paris i slutten av september.

Det er ikke usannsynlig at en fire gigabyteversjon av iPod Shuffle er rett rundt hjørnet. Samsung skal nemlig være villig til å kutte prisene på sine flash-minnemoduler med opptil femti prosent. Noe som har vært nødvendig for å kunne lage kommersielle produkter for massene.

Kilder:
Engadget
Tom’s Hardware Guide

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse