Windows Orm

Annonse


Virusangrep lammet USA

Windows OrmFjernsynskanalen CNN ble rammet og programlederne diskuterte problemet på lufta. Andre selskaper som ble rammet var fjernsynskanalen ABC og avisen The New York Times. CNN meldte at også andre amerikanske selskaper som for eksempel Caterpillar, ble rammet.

Feil i Windows 2000

Viruset fikk selskapenes datamaskiner til å starte gjentatte ganger på nytt. Datamaskinene kan ha vært sårbare hvis folk utenfra ønsket å ta kontroll over systemet. Eksperter sier imidlertid at virusene som nå er i omløp, bare gjør begrenset skade.

Virusormene som er i omløp, utnytter en feil i Microsofts gamle operativsystemer, som for eksempel Windows 2000. Microsoft advarte brukere mot sikkerhetsfeil i disse operativsystemene i forrige uke og oppfordret brukere til å oppdatere sine systemer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse