EISA Awards

Annonse


Årets topp-produkter

EISA AwardsEISA Awards er lyd- og bildebansjens (European Imaging and Sound Associations) store årlige prisutdeling. Teknologiguruer, redaktører og eksperter fra 20 europeisk land går sammen om å peke ut de mest suverene produktene innen hjemmekino, foto, HiFi og annen forbrukerelektronikk.

Ifølge juryen er målsetningen «å finne de produktene som kombinerer avansert teknologi, attraktive egenskaper, design, ergonomi, og som gir deg som kunde best verdi for pengene».

Vinnerne

I kategorien Media Phone stakk Nokia av med seieren for sin nye kameramobil N90.

Det ble dessuten kåret kameravinnere i en rekke kategorier, med følgende respektive vinnere: Canon EOS 350D (CAMERA), Nikon D2x (PROFESSIONAL CAMERA), Olympus Camedia C-7070(COMPACT CAMERA), Panasonic Lumix DMC-FZ5 (ZOOM CAMERA), Fujifilm Finepix F10 (POCKET CAMERA) og Nikon F6 (ANALOGUE CAMERA).

Annonse


Du finner den fullstendige listen over vinnere HER.

Kilder:
EISA Awards
DinSide

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse