Acrylic

Annonse


Nytt Adobe-angrep fra Microsoft

AcrylicI juni kom den relativt overraskende nyheten om at Microsoft lager et produkt som skal konkurrere med Adobes Photoshop. Betaversjonen av Acrylic, som programmet heter, ble lastet ned hele 200 000 ganger.

Nå lanserer Microsoft en ny betaversjon av programmet. Samtidig røper selskapet at de vil komme med nok et grafisk verktøy.

Vektor og animasjon

– Vi har tidligere nevnt at vi jobber med en ny programsuite for designere, som vi kommer til å kalle Microsoft Expressions Studio. Vi kommer til å ha en noen veldig kule verktøy som kombinerer det beste innen vektor, og noen veldig kule verktøy for animasjon, sier Microsofts Eric Rudder.

Han vil imidlertid ikke komme med noen detaljer om Expressions Studio eller hvordan dette produktet vil være forskjellig fra Acrylic.

Annonse


Adobe-angrep

Denne uken kommer imidlertid den nye betaversjonen av Acrylic. Microsoft kan ikke fortelle når den endelige versjon skal komme, men hevder utviklingen ligger foran operativsystemet Vista, som skal lanseres i slutten av 2006.

At Adobe angripes er det vel liten tvil om. Acrylic og Expressions Studio er de to grafiske verktøyene som det er rimelig og tro at går rett i strupen på Adobe. I tillegg kommer selskapet også med Metro, som av mange ses på som en PDF-killer.

Kilde: CNET News.com
Kilde: Microsoft

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse