ITavisen podcast logo

Annonse


Ny ITavisen-podcast klar

ITavisen podcast logoWindows Vista kom nylig i betaversjon, til nedlasting for Microsofts utviklernettverk (og mange fler, sår sant skal sies…). I ITavisens Podcast 002 forklarer Rune Zakkariassen i Microsoft Norge forskjellene i forhold til dagens Windows XP.

Henger ut juksere

Vi tar også en prat med Terje Hansen i RADAR, en organisasjon som avslører – og henger ut – folk som jukser i nettspillet Counter-Strike.

Ellers tar vi for oss den nye mobiltelefonen fra Sony Ericsson, W800i. Vi snakker om Doom for iPod og skjult porno i voldsspillet GTA. Og alle de nye funksjonene i Sonys bærbare spill/medieterminal PSP, som kommer til Norge 1. september.

Alt i alt en mer rikholdig sending enn den aller første, som vi la ut forrige fredag. Vi famler nok litt fortsatt, men håper at våre lesere og lyttere tar like godt i mot denne sendingen som vårt første forsøk. Det ble lastet ned av over 4000!

Annonse


Automatisk nedlasting

Våre podcater legges ut i helt vanlig MP3-format, som kan spilles av en hvilken som helst PC eller MP3-spiller.

Om du laster ned gratisprogrammet iTunes (v4.9 ellee nyere) kan du abonnere på sendingene våre. Det vil si at du får dem automatisk med en gang de blir lagt ut.

Slik abonnerer du

Gå til Avansert-menyen i iTunes, og velg Abonner på podcast. I feltet for URL skriver du http://podcast.itavisen.no.

Etter hvert vil ITavisens Podcast forhåpentligvis også bli søkbar i iTunes, men dette kan ta noe tid.

Har har du en iPod (Shuffle, Mini, Photo eller eldre modeller) og har satt opp den opp til automatisk oppdatering mot iTunes, får du sendingen din over på spilleren din også.

Du kan selvsagt også overføre sendingene manuelt til iPod. Og til hvilken som helst annen MP3-spiller (både fysisk spiller og PC-basert spiller) ved å laste ned sendingene fra www.itavisen.no/podcast.

Slik laster du ned podcastene

Bruker du ikke iTunes, kan du likevel laste ned alle våre Podcast-sendinger i MP3-format.

Du vil til en hver tid finne en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på /podcast.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse