Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Dixons slutter med film

Den britiske elekronikkjeden Dixons slutter med filmbaserte kameraer. Fra nå av skal de bare selge digitalt utstyr.

Canon EOS 300X analogt
Det går neppe lang tid før de norske kjedene Elkjøp og Lefdal, som begge eies av Dixons, følger etter.

– Ikke ekstremt mye

– Det er ingen hemmelighet at vi ikke selger ekstremt mye analogt. Det er lenge siden vi sluttet å ta inn dyre analoge kameraer, sier salgssjef for data i Elkjøp Norge, Thomas Hegerlund til Aftenposten.

I spesialbutikker er derimot tendensen at fotoentusiaster som før panikksolgte sitt dyre, analoge utstyr nå kjøper filmkameraer i tillegg til digitalt. Dette fordi du i den analoge verden får ekstremt mye for pengene i dag, sier Bent Are Iversen i fotobutikken Lømork i Oslo sentrum.

Stikkord: digitalkamera