Winamp 5

Annonse


Ny versjon av Winamp

Winamp 5Versjon 5.09 av Winamps musikk/videospiller for PC/Windows kom i ferdig versjon 19, juli, uten å vekke den helt store oppsikten. Men ved nærmere ettersyn er dette en vesentlig oppgradering av tidligere versjoner.

Bedre design

Winamp – og her snakker vi om gratisversjonen – synes å være kvitt noe av sitt «juletrepreg». Det Las Vegas-aktige grensesnittet har blitt erstattet av et mer sobert design – som man selvsagt fortsatt kan endre i det uendelige selv. Også med skins du brukte med eldre versjoner.

Den viktigste forbedringen er likevel at håndteringen av spillelister er kraftig forbedret. Først og fremst gjelder det måten sangene organiseres på, men det er også verd å merke seg at programmet nå kan takle hele 32 768 låter i en smell.

Støtte for iPod

Som tidligere annonsert fikser en uoffisiell plugin-modul (som Apple liker svært dårlig) kompatibilitet med iPod.

Annonse


Gratisversjonen har det meste. Men for å få direkte støtte for ripping av CD og DVD (forutsatt at kopibeskyttelsen er vekk) må du kjøpe fullversjonen til litt under en hundrelapp.

Lastes ned fra Winamp.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse