Everquest kvinne

Annonse


Brukte EverQuest som pengepresse

Everquest kvinne

I en vittig og velskreven utlegging på nettstedet plaguelands.com forteller Methical hvordan han kunne utnyttet en programmeringsfeil som ga ham ubegrenset tilgang på virtuelle spillgjenstander i online-rollespillet EverQuest 2.

Virtuell gullgruve

Buggen gjorde ham i stand til å selge de samme gjenstandene om og om igjen, og dermed skaffe seg ubegrenset tilgang til virtuelle gull- og platinapenger (som er den gjeveste valutaen i EQ2).

Og virtuellt gull er nesten like godt som ekte saker. Som er sedvane med populære online-rollespill, er det mulig å selge virtuelle spillpenger til spillere som ikke gidder å gå gjennom de utallige timene som kreves for å opparbeide seg spillformue på egen hånd. En rekke nettsteder og «meklere» er faktisk dedikert nettopp til dette formålet; å konvertere virtuelle spillpenger til hard valuta.

Annonse


– Flere årslønner

Før han ble oppdaget, klarte Methical å selge astronomiske virtuelle hauger platina. Nøyaktig hvor mye penger han klarte å karre til seg før buggen ble tettet er han ikke villig til å røpe – men det skal være snakk om flere solide årslønner, og nok til å betale for en feritur til Paris for hele familien.

I tillegg førte naturlig nok den skamløse utnyttelsen til merkbar inflasjon for den interne økonomien i EQ2.

Uansett hvilket forhold man måtte ha til juksing og online-spill, er hele historien så velskrevet og underholdende at det er verdt å lese igjennom hele innlegget.

Kilde:
Plaguelands.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse