Fritz Box Fon

Annonse


Smart modem med IP-telefon

Fritz Box FonFritz Box Fon fra BCS er et ADSL-modem med innebygd løsning for IP-telefoni, med uttak som gjør at du kan kble til helt vanlige analoge telefonapparater. Du slipper med andre ord å skifte ut din gamle telefon for å hoppe over til IP-telefoni.

Det er dermed heller ikke nødvendig å ha PCen påslått for å ringe, så lenge du har konfigurert en gyldig SIP-konto.

Sikrer kvaliteten

Boksen sørger for å prioritere trafikken for å sikre best mulig lydkvalitet, hvis man skulle surfe eller drive nedlastinger samtidig som man bruker IP-telefonen. Ifølge BCS burde dette prioriteringssystemet i mange tilfeller løse problemene folk opplever med dårlig kvalitet på IP-telefoni.

Støtter også vanlig telefonlinje

I tillegg har modemet tilkobling for vanlige analog telefonlinje (også ISDN), som blant annet vil fungere som backup hvis IP-telefonikontoen din av en eller annen grunn ikke skulle fungere. Ringer du nødnummer eller andre spesialnummer benyttes også automatisk analog linje/ISDN.

Annonse


Et kjapt nettsøk avslører at boksen koster omtrent 3 000 kroner.

For mer informasjon, se www.avm.de.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse