PlayStation 3

Annonse


Mulig 2007-lansering for PS3

PlayStation 3Ifølge informasjon fra Sony skal PlayStation 3 lanseres i andre kvartal 2006 i Japan, med påfølgende slipp i USA og Europa før jul samme år.

Men ifølge en rapport fra forståsegpåerne i Wedbush Morgan Securities, er det en viss mulighet for at denne lanseringsplanen blir noe forskjøvet. Det kan faktisk være en sjanse for at vi ikke ser PS3 i butikkhyllene før 2007.

Alt avhenger, iføle Wedbush Morgan, av hvordan det går med Microsofts lansering av Xbox 360 i november.

Priskrig i vente

Det er nemlig ventet at Sony vil benytte anledning tl å skru ned prisen på PlayStation 2 til omtreng $99, for å forsøke å stjele noe av oppmerksomheten fra Xbox360. Hvis Microsoft ikke setter ned prisen på dagens Xbox mer enn dette, altså hvis Xbox ikke blir billigere enn $99 når 360 kommer, vil Sony fremdeles kunne selge store mengder PS2 med fortjeneste – både inn i julehandelen 2006 og godt uti 2007.

Annonse


Går det tregt med XBox 360-salget for Microsoft det første året, vil det derfor – fremdeles ifølge Wedbush Morgan – være aktuelt for Sony å drøye lanseringen av PS3 mest mulig.

– Vil unngå juletørke

Venter Sony med å lansere PS3 til 2007, vil de også unngå å havne i den noe pinlige mankoen på konsoller som oppsto julen 2004.

Skulle derimot Microsoft selge Xbox 360 som varmt hvetebrød fra første stund, vil Sony måtte følge på med PS3 så fort som mulig.

Slik går i det minste hovedargumentasjonen i spekulasjonene. Gamespot har hele saken.

Kilde:
Gamespot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse