Hopp til navigasjon Hopp til innhold

F.E.A.R.-demoen er her

Lyst til å prøve et av årets hotteste skytespill? Eller kanskje Worms 4 eller nye Dungeon Siege II? Demoene laster du ned gratis fra ITavisen.no

F.E.A.R.
F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) er et av actionspillene i år som det er knyttet aller mest forventinger til. Spillet lanseres en gang på høsten, men nå kan du prøve en heftig demoversjon av enspillermodusen her på ITavisen.no.

I tillegg har vi også lagt ut spilldemoer av meitemarksgalskapenWorms 4: Mayhem (flerspiller), eventyrspillet Voyage: Inspired by Jules Verne, rollespillet Dungeon Siege II, og strategispillet Dragonshards, krigsspillet War World: Tactical Combat.

Du finner som vanlig spilldemoene på
VÅRE DEMOSIDER.

F.E.A.R.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Stikkord: spilldemo