wifiworldrecord.com

Annonse


Ny verdensrekord i WiFi

wifiworldrecord.comUten å bruke annet utstyr enn hjemmelagede, passive antenner klarte også laget å slå den omdiskuterte Utah-rekorden på 13 mil (nøyaktig 131,9 kilometer). Omdiskutert fordi man her brukte elektriske antenneforsterkere.

De klarte imidlertid ikke å slå rekorden på 310 kilometer som ble satt av den svenske romfartsorganisasjonen SSC i mars i 2003. Men dette skjedde ved hjelp av værballong, noe som er strengt forbudt i las Vegas-mesterskapet.

Ny Guinness-notering

Mesterskapet Wifi Shootout Contest ble i år arrangert for tredje gang under hackerkonferansen Defcon i Las Vegas.IFiber Redwire deltok for annet år på rad i konferansen, og kan nå trolig smykke seg med en ny notering i Guinness Rekordbok.

Laget kommer fra Ohio, og består av Ben Corrado, Justin Rigling, Andy Mong og Brandon Schamer – alle mellom 19 og 20 år.

Annonse


Ulovlig utstyr

Metoden de brukte for å komme i mål med rekorden er strengt tatt ikke lovlig. Og konkurransen har ført til en noe underlig debatt i USA om man kan bruke alternative antenner og sendeutstyr til trådløst nett.

Blant annet har myndighetene i Florida uttalt at tomme Pringles potetgull-bokser vil bli konfiskert dersom de brukes som Wifi-antenner.

Kilder:
Wired.com
Wifiworldrecord.com
Digital Lifestyles

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse