Annonse


Ny sjef i NetCom

Thoralfson (46) slutter etter et eget utsagn i selskapet fordi hun vil vie seg arbeid utenfor konsernet.

– Føler det er riktig for meg

– Avgjørelsen om å slutte har vært vanskelig fordi NetCom, med det solide teamet av dyktige og engasjerte mennesker, er et flott sted å jobbe. Likevel føler jeg at dette er riktig for meg. Vi har nådd målene vi satte for salg og lønnsomhet da jeg begynte i NetCom, sier hun.

Den avtroppende direktøren er godt fornøyd med resultatene i sin «regjeringstid».

– Jeg er stolt over de resultatene vi har oppnådd, og spesielt tilfredsstillende er det å se hvordan merkevarebygging, samt det å sette kunden i fokus, har gitt resultater også i denne bransjen. Etter 25 år i lederstillinger i næringslivet ønsker jeg nå å bruke min tid og kompetanse til egne prosjekter og styreverv.

Annonse


Finansdirektøren overtar

August Baumann (39) har de siste to og et halvt årene hatt stillingen som finansdirektør i NetCom. Han har vært medlem av selskapets ledergruppe siden 2000, og har tidligere vært direktør for organisasjon og kommunikasjon. Baumann er utdannet siviløkonom og har i tillegg en Master i Finans.

– NetCom har de siste årene hatt stor økonomisk framgang under ledelse av Barbara Thoralfsson, og det er med stor ydmykhet jeg overtar stillingen som administrerende direktør. Jeg kjenner denne bedriften svært godt, og gleder meg til å ta fatt i min nye rolle, sier August Baumann.

Kilde: Pressemelding fra NetCom

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse