Ill.: Per Ervland

Annonse


La ut elevklager på nett

Ill.: Per ErvlandDette skriver Drammens Tidende.

Manglende automatikk

I følge avisen ble alle klagene som ble gjennomgått lagt ut på nettstedet til Klagenemnda for utdanningssektoren i Buskerud. Karakteren skal ikke ha vært synlig, men derimot fullt navn og faget klagen gjaldt. Klagene gjaldt bare lokale eksamener, og ikke nasjonale prøver som norsk.

Årsaken til fadesen skal ha vært at mens navnene på klagerne fjernes automatisk når det lages papirkopier, skjer ikke dette i nettversjonen. Navnene må da fjernes manuelt, og dette gjorde ikke fylkeskommunens folk.

Ute siden i fjor

Skoleseksjonssjef Erik Kathrud i Buskerud Fylkeskommune legger seg flat, og lover å rydde opp i rutinene. Listene over 175 av de til sammen 193 klagene er nå fjernet fra nettet, etter å ha ligget ute i siden i fjor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse