Google verb

Annonse


Hack med Google

Google verbGoogle har inntil nå ikke tatt det særlig alvorlig at data som kan finnes via deres søkemotor kan brukes av folk som har ondt i sinne. Men i det siste har de gjort en innsats for å bøte på problemet.

Avviser søk

Konkret blir enkelte søk avvist fordi de kan utgjøre en potensiell sikkerhetsrisiko for eieren av nettstedet det søkes på.

Sikkerhetseksperten Johnny Long i selskapet CSC (Computer Sciences Corporation) viste under hackerkonferansen Black Hat i Las Vegas hvordan han kunne skaffe seg kritiske opplysinger via gjennomtenkte Google-søk.

– Problemet ligger ikke hos Google i seg selv, men i det faktum at brukere ofte ikke skjønner hva Googles kraftige søkemotor er i stand til å grave opp, sier han til PCWorld.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse