Hopp til navigasjon Hopp til innhold

En ny blogg i sekundet

Fra mars til i dag har antallet blogger på nettet økt fra 7,8 til 14,2 millioner. Nå lages det en ny blogg i sekundet.

Blogger
Blogging (weblogging) – eller nettdagbøker som det kalles på norsk – har tatt helt av. Fenomenet har gitt millioner av vanlige mennesker mulighet til å uttrykke sine tanker og meninger, helt uten byråkrati og tekniske forhåndskunnskaper.

Oppdateres ofte

I følge den siste rapporten til blogg-søkemotoren Technorati.com, dobler nå antallet blogger seg hver måned.

Med andre ord snakker vi om nærmere 30 millioner blogger mot slutten av august. Tallene viser også at 55 prosent av alle bloggere fortsetter å oppdatere bloggene sine tre måneder etter at de startet opp. Og 13 prosent oppdaterer minst en gang i uka.

Stikkord: internett