Xbox 360

Annonse


Nytt tilbehør til Xbox 360

Xbox 360I Japan kommer Xbox 360 til å selges med en trådløs joypad, høretelefoner, ethernet-kabel og harddisk. Men det vil også være gode muligheter til å oppgradere til mer avansert tilbehør.

Noe velkjent og noe nytt

Innlysende tilbehør er flere trådløse kontroller, ekstra høretelefoner, deksler til Xboxen og en haug med audiovisuelle kabler, inkludert en VGA-kabel for PC-skjermer med høy oppløsning.

Det kommer også mindre innlysende tilbehør fra Microsoft denne gangen. Du kan kjøpe deg ekstra harddiskplass, USB trådløs-adapter, og spillkontroller med ledning.

Ekstra harddisk til multimediebruk

Den ekstra harddisk-kapasiteten er først og fremst beregnet på de som vil ha full utnyttelse av Xbox 360 sine multimediefunksjoner. Da blir fort de opprinnelige 20 gigabytene altfor lite.

Annonse


I tillegg til spillkontrollen med ledning, som kan være en fordel der trådløse signaler blir forstyrret, vil det også komme forskjellige varianter av oppladbare spillkontroller; en som lader seg mens du spiller, en hurtigladbar og en der du kan erstatte batteripakken med en ny og lade den separat.

Det vil også bli gjensyn med minnebrikker, som plugges inn på forsiden av Xboxen, samt en helt vanlig fjernkontroll for de som vil bruke Xboxen som multimediaspiller.

Microsoft har også presentert nye spilltitler som er på vei til den nye konsollen.

Kilde: GamesIndustry

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse