Hotmail amerikansk konto

Annonse


Ny Hotmail rett rundt hjørnet

Hotmail amerikansk kontoMicrosoft skal være klare til å lansere den nye versjonen av Hotmail, som har gått under kodenavnet Kahuna. Lagringskapasitet på to gigabyte skal være ett av flere nye virkningsmidler som skal gjøre Hotmail like ”hot” som Gmail og Yahoo! Mail.

Mindre spam og phishing

Den nye Hotmail-versjonen vil også ha et helt nytt brukergrensesnitt, som blant annet byr på en innboks som hele tiden sjekker mot serveren for å se om det er kommet ny mail. Man får også se en forhåndsvisning av mailen.

Kanskje like så spennende er det at Sender ID blir oppgradert i den nye versjonen. Sender ID er en ny teknologi fra Microsoft som skal kutte ned på både spam og phishing-angrep.

Rett rundt hjørnet

Det er ikke kommet noen offisiell informasjon fra Microsoft om når den nye Hotmail-versjonen skal dukke opp, men flere ventet at dette ville skje samtidig med Beta-lanseringen av Windows Vista, som fant sted i går, onsdag.

Annonse


Vi har ikke klart å verifisere hvorvidt dette er tilfelle, men ingenting er skjedd med våre innbokser. Dette kan også ha noe å gjøre med at norske Hotmail-brukere også tidligere har måttet vente ekstremt lenge på oppgraderinger av tjenesten.

Kilde: BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse