Internet Explorer

Annonse


IE7-beta er kommet

Internet ExplorerMicrosoft har sluppet betaversjonen av Internet Explorer 7 sammen med betaversjonen av Windows Vista. Foreløpig er det bare få utvalgte administratorer, utviklere og entusiaster som får teste den.

Tabs, RSS og bedre søk

Bant de nye elementene i IE7 er tabs, som lenge har vært en populær funksjon i Firefox, og en søkerute i verktøylinja som gir deg muligheten på å søke på Google, Yahoo, AOL og Ask Jeeves i stedet for bare MSN som tidligere.

IE7 har også støtte for RSS-feeds, som gjør det mulig for brukerne å sette opp sin egen personaliserte nyhetsovervåker, med siste nytt fra utvalgte blogger og nyhetskilder.

Økt sikkerhet i Beta2

Når Betaversjon 2 av IE7 kommer, vil Microsoft også teste noen mer avanserte sikkerhetsapplikasjoner. Blant annet vil man legge inn en phishing-beskyttelse på linje med den i Netscape 8. Et ”beskyttet modus” vil også gjøre det mulig å tillate surfing uten å kunne endre brukerinnstillinger eller –informasjon.

Annonse


Bare for Vista og XP SP2

Mange har fortvilt over at IE7 kun vil bli tilgjengelig for brukere av Windows Vista og Windows XP Service Pack 2. Full utnyttelse av de nye finessene får du kun med Windows Vista.

Microsoft vil ikke gi noen endelig dato for utgivelsen av Internet Explorer 7.

Kilde: BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse