Windows Vista Beta 1

Annonse


Bilder fra Windows Vista Beta 1

Windows Vista Beta 1Flere var skuffet etter at Microsoft viste frem Windows Longhorn under WinHEC-konferansen tidligere i år. Bildene fra det som skulle bli det neste operativsystemet fra selskapet imponerte nemlig veldig få.

Den siste uken har Microsoft jobbet på høygir. Først endret de navnet på Windows Longhorn til Windows Vista. Noen dager etterpå slapp de første offisielle betaversjon av operativsystemet, selv om det der fremdeles kalles Windows Longhorn.

Nå har de første bildene fra den offisielle betaversjonen dukket opp og heldigvis virker de langt mer lovende enn det som tidligere har vært spredt på nettet.

Windows Vista Beta 1

Annonse


Bedre designere

Microsoft har tydeligvis ansatt et par designere i selskapet, for her har selskapet begynt med langt større og stiligere ikoner enn det man har sett fra den kanten tidligere. Allikevel må vi si at vi håper på litt mer enn dette.

Nå hevder da riktignok Microsoft at langt fra alt er klart, og at man ikke vil se en mer komplett versjon av brukergrensesnittet før Beta 2 slippes. Denne er ventet i løpet av første kvartal 2006.

Windows Vista Beta 1

Du kan se flere bildene fra den første offisielle betaversjonen av Windows Longhorn her.

Kilde: BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse