GTA: San Andreas boxshot

Annonse


Bestemor saksøker GTA-utvikler

GTA: San Andreas boxshotRockstar Games har virkelig fått på pukkelen de siste ukene etter at det kom frem at de sto bak sexscenene i spillet GTA: San Andreas. Scenene er ikke direkte tilgjengelig, men ved modifisering av spillet kunne man likevel få dem frem.

Dette fikk en rekke politikere og organisasjoner til å reagere. Konsekvensen var at spillet ble trukket fra hullene i en rekke amerikanske butikker i påvente av en ny versjon eller endring i merking av aldersgrensen på dagens versjon (går fra Mature til Adult Only).

Selvsagt blir det søksmål

Ikke overraskende har dette også ført til sivilt søksmål i USA. 85-år gamle Florence Cohen fra New York saksøkte nemlig i går utviklerne av GTA: San Andreas, Rockstar Games, og morselskapet Take Two Interactive Software.

Hun er ute etter erstatning på vegne av seg selv og alle andre kunder i USA. Hun mener videre at selskapet bør gi bort fortjenesten de har hatt, på grunn av det hun mener er falsk reklame, lureri av kundene og urettferdig forretningsdrift.

Annonse


Det ironiske er kanskje at Cohen kjøpte spillet til sitt 14-år gamle barnebarn. GTA: San Andreas har inntil nylig vært utstyrt med aldersgrensen Mature, som betyr at man må være 17 år eller eldre for å spille det.

Kilde: MSNBC.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse