Motorola Q

Annonse


Syltynn PDA-mobil vist frem

Motorola QMandag presenterte Motorola en rekke nye produkter. Deriblant den spennende PDA-mobilen Motorola Q. En mobiltelefon med imponerende tekniske spesifikasjoner, selv om den har det samme syltynne designet som Razr V3.

Litt for sent?

For Motorola Q er bare 11,5 millimeter tykk. Likevel er den utstyrt med et fullstendig QWERTY-tastatur, slik at den er meget godt egnet for e-post og annen profesjonell bruk. Den vil også være en av de første mobilene utstyrt med det nye operativsystemet Windows Mobile 5.0 og fungerer direkte med Exchange 2003.

Mobilen har også et 1,3 megapiksel kamera, med videomuligheter. TFT-skjermen har en oppløsning på 240 x 320 punkter og kan vise 65 000 farger. Den har også Bluetooth-støtte, mini-USB-port, og plass til minnekort (mini-SD).

Spørsmålet er om ikke telefonen dukker opp litt for sent. Motorola Q skal nemlig ikke slippes på markedet før i første kvartal neste år. HP har imidlertid allerede sluppet sin hw6500-serie og teknisk sett virker disse mer eller mindre identiske.

Annonse


Ingen iTunes-mobil

Motorola lanserte samtidig med sin Q-modell en rekke annet utstyr. Blant annet videomobilen Motorola Ojo og en serie musikkmobiler ved navn Motorola Rokr. Få konkrete detaljer er imidlertid kjent om disse.

Det som derimot er sikkert er at Motorola ikke viste frem sin nye iTunes-mobil. Ifølge Motorola-sjef vil den nye musikkmobilen, som er utviklet i samarbeid med Apple, bli lansert «i løpet av de neste 66 dagene».

Kilde: Motorola
Kilde: Mobil

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse