Mozilla Firefox 0.8

Annonse


Firefox 1.1 blir 1.5-versjon

Mozilla Firefox 0.8Mozilla Foundation har skrinlagt den planlagte 1.1-versjonen av nettleseren Firefox. Isteden fokuser organisasjonen på versjon 1.5. Mye på grunn av antallet nye funksjoner og feiloppdateringer i den nye versjonen.

– Vi har gjort en del store forbedringer i Firefox, spesielt i oppdaterings- og tilleggssystemet. Derfor fortjener Firefox mer enn en lite hopp i versjonstallet, sier Asa Dotzler i Mozilla.

– Dersom vi kaller det 1.1 vil de fleste brukerne tro at dette bare er en liten oppdatering, når det faktisk er snakk om en ganske kraftig oppdatering. Alle 1.0-brukere bør absolutt ta steget videre til et kraftig forbedret produkt, fortsetter Dotzler.

Kommer i september

Den oppdaterte oversikten til Mozilla tyder på at det vil komme en betautgave av den nye versjonen i august. I løpet av september kommer den endelige 1.5-versjonen av Firefox til å slippes.

Annonse


Når det gjelder videre oppgraderinger av den populære nettleseren vil det skje mye i 2006. Firefox 2.0 skal dukke opp i løpet av de tre første månedene i 2006, mens versjon 3 skal slippes før slutten av 2006.

Kilde: BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse