Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Firefox 1.1 blir 1.5-versjon

Brukere kan glede seg til neste store oppgradering av Firefox. Mozilla har tydeligvis gjort så mye med nettleseren at versjonen endres fra 1.1 til 1.5.

Mozilla Firefox 0.8
Mozilla Foundation har skrinlagt den planlagte 1.1-versjonen av nettleseren Firefox. Isteden fokuser organisasjonen på versjon 1.5. Mye på grunn av antallet nye funksjoner og feiloppdateringer i den nye versjonen.

– Vi har gjort en del store forbedringer i Firefox, spesielt i oppdaterings- og tilleggssystemet. Derfor fortjener Firefox mer enn en lite hopp i versjonstallet, sier Asa Dotzler i Mozilla.

– Dersom vi kaller det 1.1 vil de fleste brukerne tro at dette bare er en liten oppdatering, når det faktisk er snakk om en ganske kraftig oppdatering. Alle 1.0-brukere bør absolutt ta steget videre til et kraftig forbedret produkt, fortsetter Dotzler.

Kommer i september

Den oppdaterte oversikten til Mozilla tyder på at det vil komme en betautgave av den nye versjonen i august. I løpet av september kommer den endelige 1.5-versjonen av Firefox til å slippes.

Når det gjelder videre oppgraderinger av den populære nettleseren vil det skje mye i 2006. Firefox 2.0 skal dukke opp i løpet av de tre første månedene i 2006, mens versjon 3 skal slippes før slutten av 2006.

Kilde: BetaNews

Stikkord: internett, programvare