Xbox 360

Annonse


Stor tro på Xbox 360

Xbox 360Analytikerne i Strategy Analytics hevder «Microsofts Xbox 360 vil vise seg som en seriøs utfordrer til Sonys dominans på spillkonsollmarkedet». Allikevel tror selskapet at det er PlayStation 3 som vil gå av med den endelige seieren.

Spill eller video

Det internasjonale analysebyrået Strategy Analytics ga nylig ut en rapport med navnet «Spillkonsoller i det digitale hjemmet: En titt på mulighetene til PS3, Xbox 360 og Revolution». Her forteller dem hva dem tror vil skje med markedet når de nye spillkonsollene dukker opp.

Selskapet tror «PlayStation 3 til slutt vil gå forbi Xbox 360 dersom Sony lager en like bra onlinetjeneste som Xbox Live og de utnytter Cell-prosessorens potensial til å lage spill med nær videokvalitet».

En titt inn i fremtiden

I løpet av de neste syv årene vil det ifølge Strategy Analytics bli solgt omtrent 200 millioner nestegenerasjons konsoller. Både Sony og Microsoft forventes å øke sin andeler, på bekostning av Nintendo.

Annonse


Selskapet regner med at det i denne perioden vil bli solgt 121,8 millioner (60,9 prosent) av PS3, 58,8 millioner (29,4 prosent) av Xbox 360 og bare 18 millioner (9 prosent) av Revolution.

Kilde: GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse