Xbox 360

Annonse


Xbox 360 i gale hender

Xbox 360Det er sikkert ikke første gang noen hevder at de kjenner noen som kjenner noen, og derfor har tilgang til det siste først. Denne gangen har man imidlertid valgt å underbygge det med bilder.

Postet bilder i forum

En amerikansk gutt, som hevder at han er 16 år, postet denne strengen med bilder i Gamespots diskusjonsforum forleden kveld. Strengen ble senere fjernet, men likevel har mange fått den med seg.

Kjempestor strømforsyning

Guttungen hevdet at takket være stefarens nye jobb, hadde han fått prøve seg på Xbox 360. I det første bildet synes en grå boks med noen ledninger som stikker ut. Disse skal være noe man bruker til prototypetesting. Den eksterne strømforsyningen skulle også være helt enorm, ifølge 16-åringen.

PR-jippo?

I bilde to ser man logoen til Halo 2, og i bilde tre logoen til Xbox 360. Bortsett fra det med strømforsyningen har jyplingen bare godt å si om Xbox 360, så noen mumler mistenksomt i hjørnene om PR-framstøt fra Microsoft.

Annonse


Lansering i rute

Uansett: Dersom prototypen er spillbar allerede, betyr det at Microsoft antagelig er i rute i forhold til lanseringsdatoen 4. november.

Så får vi bare håpe at ikke stesønnens eskapader kostet faren jobben…

Kilde: Gamespot.com

Kilde: 360hacker.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse