Mozilla Firefox 0.8

Annonse


Firefox-nettsted hacket

Mozilla Firefox 0.8Mozilla Foundation opprettet for en tid tilbake nettstedet SpreadFirefox.com. Dette nettstedet er ment som et hjelpemiddel for å få flere til å bruke nettleseren Firefox. For to helger siden ble nettstedet hacket.

Sendte spam

På fredag sendte Mozilla ut en melding om at de var blitt hacket, ved at noen utnyttet et sikkerhetshull på nettstedet. Mozilla tror at serveren kun ble brukt til å sende ut spam, men har allikevel valgt å varsle sine brukere.

– Det ser ikke ut til at angriperen fikk tilgang til personlig informasjon på nettstedet, men for å være på den sikre siden ber vi brukerne våre om å logge seg inn for å endre passordene sine, skrev Mozilla-ingeniør Asa Dotzler i en melding.

– Hvis du har en konto hos Spread Firefox har du sannsynligvis mottatt en e-post med instruksjoner for å oppdatere passordet ditt, sto det videre i denne meldingen.

Annonse


Bare Spread Firefox

Mozilla Foundation beklager selvsagt at dette har skjedd og hevder de har gjort flere grep for å hindre at dette skjer igjen. De sier også at det bare er SpreadFirefox.com som er angrepet.

Uansett er nok dette en litt pinlig affære for Mozilla, som hele tiden har hevdet at deres fokus på sikkerhet er bedre en Microsoft og Internet Explorer.

Kilde: BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse