Sony Ericsson Sakura

Annonse


Harddisk i Sony Ericsson-mobil

Sony Ericsson SakuraDet går hele tiden rykter om kommende Sony Ericsson-modeller. Som oftest har ryktene også vist seg å stemme i mer eller mindre grad. Forhåpentligvis stemmer også ryktene om den nye modellen med fem gigabyte innebygd harddisk.

Flott skjerm

Ophira er kodenavnet på den nye harddiskbaserte mobilen, og den skal ligne på Sakura som du ser bilde av i denne artikkelen. Som man kan se er det en rekke musikknapper på mobilen for å støtte opp om MP3-imaget.

Modellen skal også være utstyrt med den suverene skjermen som i S700i, som hadde en oppløsning på 240 x320 punkter. Den har ellers det samme to megapikselkameraet som sitter i K750i, men den har også et VGA-kamera på fremsiden. Dette for å kunne bruke den til videosamtaler over 3G-nettet.

Tre megapiksler

Sakura, som det er bilde av her, skal imidlertid ikke være utstyrt med harddisk. Den har derimot en del minne. I tillegg til å være utstyrt med 120 megabyte internminne, har den nemlig også støtte for minnekort.

Annonse


Mest imponerende på denne modellen er nok kameraet. Sakura har nemlig fått et kamera med oppløsning på 3,2 megapiksler, og med autofokus.

Sony Ericsson Sakura

Kilde: Mobile-review.com forum
Kilde: Mobile-review.com forum
Kilde: Mobil

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse