I, Cringely

Annonse


TV-serie for nerder

I, CringelyAmerikanske PBS satser på å nå et nisjepublikum med det fullt nedlastbare web-TV-konseptet Nerd TV. Det vil bestå av intervjuer utført av kanalens teknologispaltist og industri-innsider Robert Cringely. Intervjuobjektene vil være personligheter fra IT- og teknologibransjen.

Om nerder – for nerder

– Det blir en uforstyrret time med de smarteste, morsomste og noen ganger mest nerdete menneskene innen høyteknologiens verden, sier Cringely til PBS’nettsider.

Blant de første gjestene er en av grunnleggerne av PayPal, Max Levchin, den originale Macintosh-programmereren Andy Hertzfeld og Bill Joy, Berkeley Unix’ far og en av grunnleggerne av Sun Microsystems.

Økt innsikt for entusiaster

Cringely lover at et bredt publikum av studenter og entusiaster gjennom Nerd TV vil få en større forståelse av disse teknologipionerene og den verden de lever og arbeider i.

Annonse


Programmet vil bli tilgjengelig i MP4 video i tre varianter: Hele programmet, en folkelig kortvariant og en teknologisk kortvariant. Det vil også bli tilgjengelig i forskjellige lydformater.

Kilde: PBS

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse