Mozilla Firefox 0.8

Annonse


Ny Firefox fjerner feil

Mozilla Firefox 0.8I går, tirsdag, lanserte Mozilla Foundation en oppgradert versjon av nettleseren Firefox. Versjon 1.0.5 skal komme med sikkerhetsoppdateringer til omtrent 10 feil i den populære nettleseren. Noen av disse feilene har vært kategorisert som høyrisikofeil.

Senere denne uken vil det også komme en oppdatering til e-postklienten Thunderbird. Dette programmet deler en del kode med Firefox og er således sårbar for de samme feilene som nettleseren.

Lite info om feil

To av feilene i Firefox ble rapportert inn i juni av sikkerhetsselskapet Secunia, ifølge en representant fra Mozilla. Organisasjonen har imidlertid ikke sluppet noen detaljer om de andre åtte feilene i nettleseren. Dette jobber Mozilla med å dokumentere.

Oppdateringen inneholder også andre forbedringer som skal gjøre Firefox mer stabil enn de forrige versjonene. Dette er den første oppdateringen av nettleseren siden versjon 1.0.4 ble sluppet 11. mai.

Annonse


Som vanlig med Firefox-oppdateringer må man laste ned hele nettleseren på nytt igjen. Dette vil imidlertid fikses i neste store versjon (1.1) av Firefox som kommer i august eller september. Da vil man kunne laste ned kun oppdateringene.

Kilde: CNET News.com
Kilde: Firefox

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse