The Godfather Marlon Brando

Annonse


Brando kuttet fra Gudfaren

The Godfather Marlon BrandoElectronic Arts jobber for tiden med et spill basert på den berømte filmtrilogien Gudfaren. I februar i fjor fikk de også Don Corleone selv (Marlon Brando) til å spille inn en del lydklipp som skulle brukes i spillet. Men på grunn av Brandos sykdom kunne de allikevel ikke brukes.

Fikk verdifull info

I forbindelse med sykdommen (førte til hans død 1. juli 2004) måtte Brando puste gjennom et rør. Dette gjorde kvaliteten på klippene for dårlige til å brukes i spillet. Allikevel er ikke Electronic Arts alt for skuffet.

– Vi hadde ikke mye tid med Brando før han døde, men han ga oss veldig god innsikt i hvordan Don Corleone tenkte og i essensen av karakteren hans, sa lydsjef Ken Felton i Electronic Arts.

Nå har Electronic Arts spilt inn nye klipp med en skuespiller som imiterer Brando slik at de har en fullstendig historie med Don Vito Corleone.

Annonse


Det virker også som spillet er utsatt fra høsten 2005 til våren 2006. Da skal spillet lanseres på plattformene PC, PSP, Xbox, Xbox 360, GameCube og PlayStation 2.

OPPDATERT 14:40: ITavisen.no har snakket med en representant for Electronic Arts som lover at Brando vil være en del av spillet.

– For fans av Brando og Gudfaren kan vi definitivt informere om at Brando vil være en del av spillet. Som typisk er for slike spill må man lage flere opptak for å få den komplette dialogen. Det var desverre ikke mulig å få gjort komplette opptak før han gikk bort, så derfor måtte vi i noen tilfeller bruke en sound-alike for å det komplett, sier en representant fra Electronic Arts.

Kilde: New York Times (krever registrering)
Kilde: GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse