Annonse


Ny iSync endelig lansert

Apples Mac OS X har en genial funksjon for synkronisering av eksterne enheter, som PDA-er og mobiltelefoner. I tillegg til å være uhyre rask og enkel i bruk, gjør den det unødvendig med ekstern programvare.

Problemet er at den er langt fra oppdatert med alle enhetene som er på markedet. På mandag lanserte imidlertid selskapet en oppdatering som også støtter flere av de viktigste mobilene som har blitt sluppet de siste månedene.

Synk 3G-mobiler

Versjon 2.1 av iSync fungerer kun på siste versjon av Mac OS X (v10.4) og vil enkelt kunne flytte over informasjon fra adresseboken, iCal og andre kompatible applikasjoner i operativsystemet.

Den nye versjonen har blant annet blitt oppdatert med støtte for nye telefoner fra både Nokia og Sony Ericsson. Hos sistnevnte har det blant annet kommet inn støtte for den populære K750i. Hos Nokia har blant annet 3G-mobilene 6630 og 6680 endelig fått støtte.

Annonse


Men fremdeles er det en rekke mobiltelefoner som ikke støttes i iSync, deriblant den nye Nokia 6230i eller toppmodellene 9300 og 9500 fra Nokia.

Kilde: Apple
Kilde: Macworld

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse