Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Endelig kommer iPhone

Etter at lanseringen av den såkalte iPhone har blitt utsatt flere ganger ser det nå ut til at vi kan vente den i midten av august.

Motorola E790
I går, mandag, ble det kjent at Apple og Motorola snart vil vise frem den mye omtalte iTunes-mobilen, også kjent som iPhone. Dette etter at lanseringen har blitt utsatt flere ganger, først under årets CeBIT-messe.

Lanseres på festival

Mobiltelefonen skal ifølge ryktene vises frem for første gang under en todagers musikkfestival i Staffordshire. Denne festivalen er en av Storbritannias største festivaler og med et publikum som sikkert er midt i målgruppen til både Apple og Motorola.

iTunes-mobilen var først ment lansert under CeBIT i mars, men krangel mellom de to selskapene og problemer i forhandlingene med mobiloperatører førte til utsettelse. Deretter sa ryktene at den skulle vises frem forrige uke, men dette skjedde heller ikke.

Dersom de siste ryktene stemmer tyder det imidlertid på at iPhone vil vises den 20. august i år. Da setter i hvert fall den såkalte V-festivalen i gang.

To mobiler?

Samtidig ryktes det om at Motorola og Apple planlegger forskjellige iTunes-mobiler for det europeiske og amerikanske markedet. I Europa skal vi visstnok få en modell basert på E790, mens amerikanerne vil få en modell basert på modellbetegnelsen ROKR.

Det er imidlertid ikke klart om den ventede lanseringen under V-festivalen vil skje samtidig som en eventuell amerikansk lansering.

Kilde: Telegraph
Kilde: AppleInsider

Stikkord: Mobil