Hotmail amerikansk konto

Annonse


Bedre Hotmail på vei

Hotmail amerikansk kontoMicrosoft har skjønt at de ligger et stykke bak konkurrentene på mailfronten og jobber nå febrilsk med å få ferdig Kahuna. Dette er kodenavnet på den nye versjonen av Hotmail som vil se bedre ut, samtidig som den blant annet automatisk oppdaterer innboksen og gir forhåndsvisning på mail.

Lettere utseende

Brukergrensesnittet, som internt kalles Wave 11, skal være mye lettere og rene. Dette skal gi mye bedre ytelse enn dagens løsning. Det sies også at Hotmail vil integreres tettere med både MSN Spaces og Messenger.

Microsoft skal imidlertid ikke legge ned mye tid på å forbedre kalenderfunksjonen som er i dagens Hotmail-utgave. Allikevel håper selskapet at de vil møte eller overgå konkurransen i dette markedet.

Nødvendig oppdatering

For flere av konkurrentene til Hotmail har allerede en del av de nye funksjonene til Kahuna. Derfor ses det på som essensielt at Microsoft nå tar grep for å forbedre en tjeneste som har tiårsjubileum neste år.

Annonse


– Dersom Microsoft jobber med å endre på Hotmail er dette absolutt nødvendig og noe vi har ventet lenge på, hevder senioranalytiker Joe Wilcox hos Jupiter Research.

Kahuna er for øyeblikket tilgjengelig i en lukket beta. Lite er imidlertid kjent i forhold til en eventuell offisiell lansering.

Kilde: BetaNews
Kilde: Overdo-blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse