Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gjør mobilen til MP3-spiller

Nokia vil ha musikk på mobilen og har lansert en pakke som virkelig gjør mobilen blir som en fullverdig MP3-spiller.

Nokia MP3 Music Kit
Nokia har nettopp lansert Nokia MP3 Music Kit som skal gjøre at mobilen tar steget fra en mobil med litt musikkmuligheter til en mer eller mindre fullverdig MP3-spiller.

Bra lyd

I pakken følger det med et par skikkelige hodetelefoner av typen portaPro fra Koss (pluss et adapter som kobler disse hodetelefonene til mobilen). Man får også med et minnekort på 512 megabyte og en USB-kabel.

Pakken skal ifølge Nokia passe godt til Nokia 6230i (er i butikkene) og N91 (slippes før jul), siden disse er utstyrt med bra MP3-funksjonalitet fra før av, men den skal også fungere på andre mobiltelefoner fra selskapet.

Kobler man en Nokia 6230i til PC-en via den medfølgende USB-kabelen vil den dukke opp som en egen enhet, slik at man enkelt kan overføre sangene ved å dra sangene direkte over til mobilen.

Vi har så vidt fått sett litt på denne pakken sammen med en Nokia 6230i og ved første gjennomkjøring virket lyden veldig imponerende. Vi kommer imidlertid tilbake med en test av denne pakken i løpet av kort tid.

Stikkord: Mobil, mp3