Nintendo Revolution Prototype

Annonse


Revolution kan bli sistemann

Nintendo Revolution PrototypeUnder et møte blant aksjeeierne i selskapet uttalte toppsjefen i Nintendo, Satoru Iwata, at konsollen Nintendo Revolution kan komme på markedet etter PlayStation 3. Men Iwata hevdet at den ikke ville være langt bak.

Løftet holder ikke

På spillmessen E3 for tre år siden lovte selskapet at de ikke ville bli sistemann, men nå ser det ut til at de nye uttalelsene ødelegger for dette løftet.

– Det er ikke mulig at lanseringen til Revolution vil være langt bak. Men den kan bli noen små forandringer i lanseringsplanene, skal Iwata ha sagt.

Blir billigst

Nintendo har bare hevdet at de vil lansere den nye konsollen i 2006, mens Sony har lovt at PS3 vil dukke opp i løpet av neste vår. At Nintendo ser ut til å være sistemann overrasker imidlertid ingen, siden selskapet virket minst ferdig med sin konsoll under årets E3-messe.

Annonse


Selv om Nintendo kommer sist, er det en gladnyhet for de som vil kjøpe Revolution. Selskapet har hevdet at prisen på den nye konsollen vil ligge merkbart under prisen på rivalene PS3 og Xbox 360.

Kilde: GamesIndustry.biz

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse