Siemens SL75

Annonse


Frekke nye mobiler fra Siemens

Siemens SL75Mobilavdelingen til Siemens har nettopp blitt solgt til asiatiske BenQ, men kjøpet er ennå ikke endelig godkjent. Siemens Mobile venter uansett ikke til etter sammenslåingen med å prøve å kapre tilbake tapte markedsandeler. Nå har selskapet lansert to nye og spreke mobiler.

Siemens SL75

Først ut er oppfølgeren til en av sine største designsuksesser de siste årene, SL-serien. Skyvemobilen Siemens SL75 har det samme elegante designet som SL65, men med en rekke forbedringer.

Den har blant annet en flott fargeskjerm (262 000 farger) på 1,8 tommer. Kameraet er på 1,3 megapiksler og den har EDGE-støtte. Den skal også ha MP3- og AAC-støtte, men er ikke utstyrt med minnekort (har 52 megabyte internminne).

Prisen på SL75 når den dukker opp i oktober 2005 skal være rundt 3 000 kroner uten abonnement. Les mer om Siemens SL75.

Annonse


Siemens SL75

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Siemens S75

Mobiltelefon nummer to Siemens lanserte i går er S75. Oppfølgeren til Siemens første megapikselmobil S65 har et kamera med 1,3 megapiksel oppløsning. Den er i likhet med SL75 også utstyrt med EDGE. Kanskje Sony Ericsson kan lære litt av Siemens.

Denne mobilen har også en like bra fargeskjerm og samme musikkstøtte som SL75. Heldigvis har denne mobilen også støtte for minnekort. Det følger også med et minnekort (RS-MMC) på 128 megabyte.

Kanskje mest imponerende er prisen som skal ligge godt under 2 500 kroner uten abonnement. S75 skal være i butikkene i løpet av oktober i år. Les mer om Siemens S75.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse