Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bredbånd på Galdhøpiggen

Høyt henger de – og bredbånd skal de ha. Nå sørger Fjellnett for å bygge ut bredbånd på Galdhøpiggen.

Nå kan du sende skrytete e-post til venner og bekjente mens du fortsatt sitter og dingler med bena på toppen av Norges høyeste fjell. Det blir også utplassert webkamera som sender ut øyeblikksbilder til alle som føler behovet for en virtuell fjelltur i sommerhalvåret.

Distriktspolitisk undertone

Fjellnett , som foretar utbyggingen i samarbeid med Lom kommune, gjør dette for å vise at man kan bygge bredbånd hvor som helst. Selskapet vil også demonstrere hvordan bredbånd er med på å sikre næringsgrunnlaget.

I forbindelse med utbyggingen vil også Juvasshytta og Galdhøpiggen Sommerskisenter få bredbånd i løpet av sommeren.

Stikkord: handheld, internett, laptop, Mobil, pc