Annonse


Spill ga politiutrykning

– Han fortalte at det hørtes ut som om en person var i ferd med å bli skambanket og ende sine dager der inne. Melderen var svært uroet over hva som kunne være på ferde, sier politioverbetjent Reidar Gaupås i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til bt.no.Politiet sendte umiddelbart ut tre patruljer.

Forberedt på det verste

– Vi var forberedt på det verste. Da patruljene kom fram, kunne også de melde om kraftige skrik fra en mann, sier Gaupås.

Men da politiet ringte på døren, ble de møtt av en frisk og uskadd mann, rett nok både oppskaket og svett, men ikke i livsfare.

– Han kunne fortelle at han nettopp hadde gått på en smell ved datamaskinen. Han hadde spilt managerspill, og Lyn hadde tapt Champions League på overtid. Mannen var helt skjelven og svært skuffet, sier Gaupås.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse