Foto: Per Ervland

Annonse


Oppgrader K750i til W800i

Foto: Per ErvlandSony Ericsson vil om kort tid slippe Walkman-mobilen W800i, men for deg som har en K750i kan du faktisk oppgradere den i dag. Norske UnlockShop tilbyr seg nemlig å bytte ut programvaren slik at mobilen blir tilnærmet lik den kommende modellen.

Det er en kjensgjerning at K750i og W800i er nesten identiske telefoner. Utseendet og minnekortet (512 megabyte på W800i mot 64 megabyte på K750i) er mer eller mindre de eneste forskjellene på disse modellene.

Kan bli problemer

Prisen for å oppgradere telefonen sin koster 199 kroner pluss frakt. UnlockShop, som også fjerner operatørlåser fra telefoner, tilbyr denne tjenesten gratis for de som fjerner operatørlåsen fra sin K750i-modell.

UnlockShop advarer imidlertid om at denne programvareoppgraderingen ikke er offisielt støttet av Sony Ericsson og at det derfor kan forekomme problemer ved bruk, selv om UnlockShop hevder de ikke har kommet over noen problemer ennå.

Annonse


Dersom man imidlertid opplever problemer vil man kunne få lagt inn den originale K750i-programvaren uten kostnad.

Oppdatering: Unlockshop har stengt tjenesten, noe de begrunner med av hensyn til Sony Ericsson. Årsakenskal være at W800i ikke er tilgjengelig på markedet enda. Det er ikke bestemt når eller om denne tjenesten vil tilbys i fremtiden.

Kilde: UnlockShop

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse