Nvidia GoForce

Annonse


Nvidia vil ha mobilspill-idéen din

Nvidia GoForce

At spillbransjen og skjermkortprodusenter går hånd i hånd er ingen hemmelighet. De feteste 3D-spillene krever fete 3D-kort.

Det er derfor heller ingen overraskelse at Nvidia ønsker å sette fokus på 3D-spill når de nå forbereder seg på å selge grafikkprosessorene sine inn til telefonprodusenter i stor skala.

– Markedet for mobilspill er på spedbarnsstadiet. For at det skal vokse må både håndsettene utvikle seg og omfavne 3D-kapabel maskinvare, og innholdet må utvikle seg til å kunne nyttegjøre seg av denne maskinvaren for å gi en fornøyelig opplevelse for forbrukeren, sier Nvidias pressetalsmann Andre Humber til ITavisen.

Annonse


Få spillet ditt uviklet

Nvidia ber nå om bidrag til International Mobile Gaming Awards, en global konkurranse for aspirerende mobilspillutviklere.

Etter at fristen for å delta går ut i september 2005, vil de tyve beste idéene bli valgt ut og få støtte til å utvikle konseptene til spillbare produkter innen utgangen av januar 2006.

For mer informasjon, se imgawards.com. Merk at portalen åpner først 4. juli, hvorpå man vil kunne sende inn offisielle bidrag til konkurransen.

Det vil ikke være nødvendig å sende inn programkode eller grafisk materiale for å delta, selv om det kan hjelpe dommerne fatte sin avgjørelse, men minimum er en 150 ord lang beskrivelse av konseptet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse